Makeup Artist Uddannelsen
Makeup Artist Uddannelse
Uddannelse ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Makeup Artist Uddannelsen

Makeup Artist Uddannelsen på Makeup Artist Skolen i Odense består af 4 moduler, og er for dig, der søger job inden for mode- og skønhed, tv eller teater, konsulent, salg, undervisning m.m. Du undervises i både Makeup- og Styling, grundlæggende og avancerede teknikker samt hår og special effects.

Få en uddannelse, der kan bruges over alt. Afsluttende prøver med Diplom på dansk og engelsk. Dygtige professionelle undervisere er til din rådighed og alt er med materialer til daglig undervisning.

Moduler:
Modul 1 : Basis teknikker
Modul 2 : Avancerede teknikker
Modul 3 : Special Effects
Modul 4 : Hår

Omfang:
14 uger: Man - ons kl. 10-16

Startdatoer:
Forår 2022: 7/2 - 18/5
Efterår 2022: 8/8 - 9/11

Pris (alle 4 moduler):
I alt kr. 29.000,-
Betaling over 4 rater

Med i prisen:
Al makeup i undervisningen
12 prof pensler (værdi kr. 2.000)

Spørgsmål:
Tlf. 66 177 173
makeupskolen@makeupskolen.dk

Tilmelding:
Tilmeldingsformular
Tlf. 66 177 173

Om uddannelsen

Makeupartistskolen i Odense har igennem mange år altid sørget for at forny sig. Konceptet bliver løbende opdateret og gjort endnu bedre. Undervisningsforløbet bliver i 2022 på 14 uger all-round beauty makeup, med alt det du får brug for som professionel makeupartist på dine forskellige jobs.

Makeup Artist Skolens professionelle undervisere står klar til at hjælpe og guide hver enkelt elev individuelt gennem hele forløbet. Hos den nationale og internationale anerkendte Makeup Artist Skole i Odense får du Danmarks mest omfattende erhvervsuddannelse til Makeup Artist.

Pensum i uddannelsens 4 moduler

Modul 1
Første modul gennemgås de basale elementer, der er grundlaget for uddannelsen. Hud – Foundation – Primers – Concelers – Øjenformer – Korrekt farvevalg – Liner – Bryn – Highlights / Contouring m.m. I dette modul vil der være dage med hår over hele dagen. Der vil være Brude - Galla og High fashion looks m.m.

Modul 2
Andet modul glider vi over i de mere krævende og eksperimenterende opgaver med spændende produkter. Der vil blandt andet blive undervist i Avantgarde – Orientalsk – Bollywood og 20’er Divaer, blot for at nævne nogle. Kreative og flotte kreationer m/ Glimmer – Shein – Glitter – Stene – Aqua – samt fedtsminke – vipper og pigmenter. Det kan for eksembel være Sugar Sculs – Afro - Asiatisk og makeup fra forskellige årtier - Hollywood Film – Moulin Rouge Vi laver fotoshoots både inde og ude.

Styling indgår i modul 2.

Modul 3
Tredje modul vil være special effects der løbende indgår i undervisningen. Det er blå mærker – åbne sår & rifter – brandsår og afhuggede fingre – vold og lig. På den måde får vi hele pakken med. Autentisk inspireret til Film og Video m.m.

Modul 4
Fjerde modul er håropsætning af frisurer der kan laves på overskuelig tid. Ikke komplicerede, men spændende romantiske frisurer til Brude – Fest og Galla samt til fotoshoots med model og fotograf.

Fotos fra uddannelsen til Makeup Artist
Herunder kan du se et lille udsnit af foto fra modul 1, 2, 3 og 4. Du kan se flere foto på skolens instagram, på facebook og i fotoalbummet nederst på siden her.

Modul 1:

Modul 2:

Modul 3:

Modul 4:

Her finder du skolen

Makeup Artist Skolen er centralt beliggende i gågaden i Odense,
et kvarters gang fra Odense Banegård Center.

Makeup Artist Skolen er centralt beliggende i gågaden i Odense, et kvarters gang fra Odense Banegård Center.

Telefon & mail
Tlf. +45 66 177 173
Mail: info@makeupskolen.dk

SoMe